Mandy – Mamma & änglamamma

På plats i Solna! 

Hej! Vi får se om det här fungerar nu då – mobilbloggningen alltså. Om ni bara ser ett halvt inlägg där texten är kapad så vet ni att det INTE fungerade 😉

Vi har precis checkat in på hotellet här i Solna! Ett jätte fint hotell med ett stort och luftigt rum!Vi har strosat runt i Solna centrum hela dagen! Försökt att hitta nå nya kläder åt mig men när man gått upp närmare 20 kg på fem månader så klär man inte direkt i någon fancy klänning:/ jag trodde jag hade accepterat den här vidriga viktuppgången som jag råkat ut för men tydligen har jag inte det! Vill helst bara lägga mig ner och gråta och vakna när när jag är ”normal” igen, men nä – tårarna får bli nån annan dag 🙂Vi käkade iallafall god kebab (på tal om viktproblem hehe!!) , köpte skor och smög bland 14-åringar och försökte smälta in så jag kunde stå och smygspana på Samir & Viktor som uppträdde i Solna centrum! Jag diggar deras låt- men jag brukar ju fastna för det mesta skiten i musikväg men det svänger ju faktiskt.. Försökte få till en groupie med grabbarna i bakgrunden men fegade ur och fick en suddig Samir på bild istället! 😉Nä som sagt.. Nu är vi på hotellet och ska vila fötterna en stund innan det blir lite käk och sedan ska vi gå och titta på Mellon i Friends arena! Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. STINAS.ME ♡ VIMEDBARNS CHEFREDAKTÖR

    Hej Amanda! Sparar du som utkast och så när du bloggar? Tidigare så har jag fått det förklarat för mig att appen inte är online utan det är först när man klickar på publicera som den kopplar upp sig mot internet och publicerar i bloggen. Kan du förklara vad som sker?

stats