Mandy – Mamma & änglamamma

Love it! 

Åh, vad jag ÄLSKAR att vimedbarn har gjort en uppdatering och att mobilblogga nu är ungefär lika smidigt som att kasta upp en bild på instagram! Love it! Jag har ju verkligen iiiingen tid till att blogga via datorn- jag har försökt men tiden finns liksom inte- så det här är ju helt kanon! Nu kan jag kanske ägna mig mer åt det här som jag tycker är så roligt =)

Det är helt otroligt att vi överlevt den här veckan. Magsjukan är hängt på oss hela veckan, sambon åkte bort ett dygn mitt i allt och jag har inte gjort något annat än att torka kräk och tröstat barn – Såklart inget att göra åt det men nu är det ljuvligt att det är över =) Och JAG klarade mig iår igen. Det beror kanske på att jag använt så mycket handsprit att det nästan frätit på händerna haha – eller så beror det på mitt guld-immunförsvar. Jag blir ju aldrig sjukt. River verkar ha ärvt lite av mitt immunförsvar, Thyra inte alls – hon är sjuk ofta!

Nä men som sagt.. Härligt med fredag, friska barn och härligt med den nya uppdateringen vimedbarn.  EDIT :  Skoja bara, det funkade ju inte alls från teleonen- så nu hänger jag framför datorn hihi! Iallafall – Härligt med fredag och friska barn iallafall <3

fredags

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats