Mandy – Mamma & änglamamma

En torsdag..

Nu har jag precis landat i sängen. Fastnade liksom här efter att jag hade nattat Thyra och jag funderar på att ligga kvar här resten av kvällen och bara kika på serier =)

Jag fick tag på ett par gympadojor åt River iallafall. Fanns en variant att välja mellan haha. Stort utbud. Kappahl har iallafall fina träningskläder åt barn nu så River fick ett par byxor därifrån.

Och hur gick det med vagnen då? Jag antar att spänningen är olidlig från ert håll att få veta hur det gick?! 😉 Hon gick hela dagen, satt två minuter en sen ville hon springa.. Vagnen var det dock inget fel på, bara barnet som är för rastlös för att sitta! =)

Jag sitter och kikar på tapeter eller liknande till Rivers rum. Han ska få ta över vårt sovrum så han får lite större och vi tar hans mindre, vi sover ju ändå bara här inne. Vill ha något svart/vitt eftersom hans rum går i det temat. Tror jag ska köra på wallstick med batmanmotiv, då är det lätt att ångra sig och bara plocka bort =) Jag vill bara sätta igång och måla om vårt sovrum nu, vill helst inte flytta in River i den svartblommiga tapeten, men det finns varken ork eller framför allt tid till att måla nu – Kanske i helgen om jag har tur. På veckorna är det ju nästan kört redan vid planeringen.

Nä som sagt.. sängen och serier! Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats