Mandy – Mamma & änglamamma

Spika liten stake..

Jag älskar lugnet som råder när jag kommer hem efter att ha lämnat vilddjuret på dagis. Det är tyst och ljuvligt och jag kan äta frukost i lugn och ro. Jag gillar det liv och lek som River bidrar med men den här stunden är underbar. Jag tror jag behöver den här stunden för att lugna nerverna lite. Jag springer runt som en yr höna för att slippa sitta still och tänka. Jag har verkligen fått svårt att slappna av, men nu sitter jag ner iallafall och ska vila på rumpan innan lite besök kommer. Tänkte bara att jag skulle visa ljusstakarna som jag spikade upp nyss. Tycker att dom passar fint där bredvid soffan, och dom matchar ju perfekt in till vår panelvägg. Soffan däremot, den ska ersättas mot en grå (blink, blink Marcus) Annars så älskar jag vårt vardagsrum!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats