Mandy – Mamma & änglamamma

Dagens mamma..


Dagens HAPPY mama i tröja från Gina tricot. 
Så glad, så glad.. Små saker som gör en glad idag. Nu hoppas vi på TUR!

Nu ska vi iväg och kika på tapeter. Kontoret ska bli vitt, äntligen, förhoppningsvis. Är på fixhumör. Vi lär ju få att göra dock med tanke på att vår altan brakade ihop tillsammans med ett snölass igår, jippi! Men det ser ganska bra ut utan tak och räcke. Hade vi inte haft River så hade jag mer än gärna haft ett öppet däck, men nu går ju inte det, Kanske ska bygga en pool neranför så att han kan landa mjukt ifall han kastar sig över kanten 😉 Drömma stort är ju bra att göra sägs det hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Du passar fint i det mörka håret, superfint!
  Kul att läsa att du är glad idag också. 🙂 Man behöver lite glädje bland sorgen…
  Ha en fin helg!

 2. Johanna - Life by Me

  Åh, jag såg ju altanbilden på Insta! Usch vad jobbigt och vad rädd jag skulle ha blivit när det brakade! Och så arg för ännu en utgift…. 😛

  Men att du låter så glad, undrar om det är vad jag tror att det kan vara? 🙂

  Nej, jag får inga mila när du svarar på mina kommentarer hos dig heller…. Vad tråkigt att det inte funkar! Jag trodde det blev så automatiskt eftersom svara-funktionen finns…

 3. michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

  ÄNTLIGEN har jag tagit mig för att klicka mig in på din blogg från datorn istället för mobilen. läser alltid din blogg från mobilen 🙂 har tänkt att jag ska gå in och skriva till dig..för det första du klär OTROLIGT bra i det mörka håret, det lyfter fram ditt ansikte på ett jättefint sätt 🙂
  också berättelsen om elliot. vet inte vad jag ska skriva om den riktigt. men som den berörde mig. som jag känner med er. som mitt hjärta värker bara av tanken på att ens älskade bebis ska försvinna från en på samma vis som er elliot försvann från er…jag känner smärtan och ångesten bara av att tänka tanken .fast att jag vet att jag inte har en blekaste aning om hur det egentligen är. förstås. ville bara säga tack för att du valde att dela med dig. det ger oss andra mer förståelse och mer perspektiv. det gör att man förstår att man ska uppskatta det man har. och att vi inte kan ta någonting alls för givet.

  kramar till dig.

stats