Mandy – Mamma & änglamamma

River 3 år

 3 års killen ♥ 


I fredags, på alla hjärtans dag så fyllde den här godingen 3 stora år.  Det känns lite halvläskigt att han redan är så stor, men samtidigt så känns 3 år så lite. Tänk att jag levt utan honom i drygt 23 år. Dom åren minns jag inte =) River är ju så självklart i mitt liv så det är svårt att tänka att han bara funnits med i tre år =)

Vi firade såklart hela helgen. Först bjöd vi in River kompisar på glassbuffé och fiskdamm.


Vi dukade med jabadabado. Precis i Rivers färger =) Jag tyckte det var supersmidigt att bjuda på glassbuffé och slippa göra tårtor. Jag hade ju lovat River att få en hockeytårta på hans släktkalas. Puh. Jag är ju ganska pysslig och kreativ av mig, men fy som jag kämpade.. River blev nöjd iallafall och den smakade ju gott =)

Lillasyster var såklart finklädd, båda dagarna till ära.


Klänningar från Cubus & Åhlens.

Nej, nu måste jag kasta in Thyra i bilen och gasa in till barnmorskan. Hur tänkte jag när jag bokade återkontroll mitt i OS.. Och speciellt mitt i kvartsfinalen i hockeyn. Det svider att åka iväg, men men.. Skönt att få det gjort =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats