Mandy – Mamma & änglamamma

Glädjande..

Den obligatoriska ”påvägtilldagis” bilden på två tröttisar hihi.

Åh, jag älskar den här tiden på året, när våren smyger på. Nu kan det ju fortfarande vända såklart men jag lever på hoppet om att vintern är över. Ska bli så skönt när det blir ljust och soligt ute. Om vintern är mörk i vanliga fall så har den ju vara extra mörk för oss iår, så vår är mer än välkommet. Jag avskyr ju den stekande sommarsolen, men stekande vårsol är underbart.. Och ja, jag vet att vi bara har en sol. Det är bäst att påpeka det direkt då det är lätt att folk märker ord eller uttal här inne hihi!

Och på tal om vår och liknande så ska jag nu parkera mig framför Jollyrace och kanske hitta något fynd inför vårens utelek. Hoppas på det, även om jag skulle gissa på att mest är vintergrejer som reas ut. Vem vet, bäst att kika iallafall! Mellan varven så ska jag svara på mail. Fick ett sånt roligt mail imorse att jag små ler för mig själv. Jag är så tacksam för all respons jag fått om Elliots historia, trots att jag i hela historien stavar kromosomfel med N istället för M haha. Jag skrev det för någon dag sedan men jag skriver det igen. Tacktacktack 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara- mamma till Signe och Ester

    Du blev jättefin i håret 🙂 Visst är våren underbar. Jag längtar också till den värmande solen och fågelkvitter. Ha en bra dag!

stats