Mandy – Mamma & änglamamma

Dagens mamma..


Dagens mamma i tröja från cellbes och leggings från H&M. Jag var bara tvungen att ta med den högra bilden. Det är väl mitt liv så bra som man bara kan beskriva det. Göra allt samtidigt för att hinna med. Knäppa kort, telefonen ringer och blicken på en galen unge som precis gjorde en volt (okej, nästan) ner från kökstolen hihi. Lite roligt.

Något som inte alls var lika roligt var att betala räkningar. Det är ju aldrig kul, men idag var det värre än någonsin när jag satt och betalade min sons begravning. Fyfan. Alla dessa ständiga påminnelser. Så orättvist. Nu är det väl ”bara” gravstenen som ska på plats och sen är det slut.. Slut på påminnelse av detta slag då alltså. Då får man kanske äntligen tid att sörja i fred och slippa stöta på massa saker som har med det att göra, som exempel när det kom brev till Elliots dödsbo i posten igår.. Fyfan, orättvist som sagt, och jag kan fortfarande inte förstå att mitt barn dog. Tänk om det där med att det känns som om man drömmer kunde vara sant istället, att det bara var en dröm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idasmirakel

  Så fin du är i mörkt, du är ju en kameleont passar i både ljust och mörkt! Super snyggt! 🙂
  Sånt måste va hemskt jobbigt att ta itu med sånt ”praktiskt” men när det är gjort så har ni det bakom er och kan sörja ifred..
  Skickar en massa styrke kramar..

 2. Annie

  Superfin i det nya håret, Kom som en chock att gå in på bloggen och få se en mörkhårig amanda! men du passade jättebra i det 🙂
  KRAM!

 3. jonnasimonsson

  Gud en sån fin blogg! Har suttit här länge nu och bara läst och läst och fällt många tårar. Jätte fina söner och en jätte fin mamma. Många styrkekramar till er!

stats