Mandy – Mamma & änglamamma

Rivers rum

Hej igen!

När jag la upp lite bilder på Thyras rum så efterfrågades det bilder på pojkrummet här hemma hos oss – Rivers rum. Jag tog några bilder jag hade nära till hands, dock mobilbilder men det duger kanske det också! Jag älskar det här rummet! Jag var så trött på det grön/blåa rummet River hade från födseln till i höstat någon gång. Det blev verkligen ett helt nytt rum, och kändes äldre på något vis, trots att åldern inte sitter i färgen – som någon påpekade på instagram hihi!

Svart, gult och superhjältar. Det är grejer det. Såhär såg rummet ut innan..

En rejäl skillnad som sagt, även om vi trivdes rätt bra i båda =)
Nu ska det lagas middag. Kött och potatis, mums!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats