Mandy – Mamma & änglamamma

Expedit på plats..

Lite tråkigt med helkassa mobilbilder men jag vågar inte röra kameran. Den ligger nerpackad i BB väskan och tar jag upp den där ifrån och fotar så slutar det säkert med att jag kommer upp till förlossningen med en kamera utan minneskort, för att det sitter kvar i datorn när det väl är dags. Så nej, dåliga mobilbilder eller inget just nu hihi.

Vi ställde upp expedithyllan i hennes rum idag. Egentligen är jag rätt trött på den hyllan, men när det kommer till perfekt förvaring till barnrummet så vinner den helt klart, så det fick bli sånna även till henne. Jag tyckte det blev rätt bra ändå så jag håller mig nöjd. När tavlorna som ska bli namntavlor kommer upp senare och lite mer inredning så blir det nog jätte fint. En dag, när tiden finns ska hon få ett vitt golv där inne, men det och en eventuell tapet får vänta. Finns massa andra projekt här hemma som känns mer aktuella just nu, men nu har hon det lite mer ombonat iallafall =)

 

Och på tal om inredning till barnrummet så måste jag ju tipsa om den här klädhängaren som finns med i lekmer.se julkalender idag. För halva priset blir den din. Jag har velat mellan rosa och vit länge, men nu  när den rosa fanns på rabatt så blev valet lite enklare =) Tips, tips. Dom är ju så söta =) Är sugen på en blå till River också =)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin -mamma och änglamamma

    Håller verkligen med om expedithyllan. Vår fick också flytta in från bakomsoffan till barnrummet. Blev helt ok! Som du säger, bra förvaring och med rätt saker på och i så blur det så mycket bättre! 🙂

    Jag beställde det setet med klädhängare, krokar o tavellist för någea dagar sedan, som tur samma rabatt som igår.hade varit snopet annars.

    Kram fina du! ♥♥♥

stats