Mandy – Mamma & änglamamma

Dagens..

Dagens mamma i följande ;
Jeans- H&M mama – Cardigan H&M – Sneakers – Skokanonen. 

Och nej, ingen graviditet än. Bara en mage som inte vill dra ihop sig den här gången. Inte mer med det förutom att det är ganska deprimerande och tjatigt. Jag väger sen många veckor tillbaka nästan lika som innan Elliot flyttade in i magen. Trots det så har jag två storlekar större på kläderna. Känner mig som ett hus och är inte alls bekväm i mig själv. Har även jätte mycket vätska kvar i kroppen och sväller så fort jag har en dålig dag/stressar. Nu har det ju ”bara” gått tre månader, men jag jämför såklart med hur kroppen gick tillbaka efter River. Då hade jag iofs amningen till hjälp vilket jag inte haft nu, så jag får väl ge det lite tid helt enkelt. Tid jag inte har för övrigt. Vill vara i mål nu!

Aja,  nu fick jag lite ”gnäll” nerskrivet också. Så skönt det kändes haha.  2 täta graviditeter sliter såklart. 50 kg upp och 50 kg ner på 2 år. Det är klart det blir mycket löst både här och där.

Kvällskram! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna - Life by Me

  Plankan! Gör plankan tre gånger om dagen. Börja på knä i ca 30sek X 3. Öka tiden allteftersom du blir starkare. När du klarar en minut X 3 kan du gå vidare till att göra den på tå, men då får du dra ner tiden igen och kämpa dig upp.
  Eller köp Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg, kanonbra!

 2. Jessica

  Har läst din blogg länge, men inte fått tillfälle att kommentera.
  Vilken mardröm du och din familj har fått genomlida/genomlider. Vet inte om jag själv hade överlevt, men man har väl inte mycket till val.
  Ville bara skicka en jättejättestor kram!

 3. Nikita

  Det är nog inte bara amning , ja upplevde åxå att
  Kroppen gick tillbaka så mkt snabbare å bättre då ja fått Albin än då ja fått meja .. Så jag gruvar mig faktiskt över hur det kommet
  Bli efter 3an ..

  1. mandyyss

   Nej det är det säkert inte. Det beror nog mest på att kroppen blir uttöjd igen kanske. Och lite tur eller otur tror jag också 🙂

stats