Mandy – Mamma & änglamamma

Babynest..

Igår kom det här fina babynestet i postlådan. Så himla fint med ett rosa prickigt tyg och en söt siden kant =) Jag var lite osäker först om vi skulle ha ett nest. Tycker att bebisen ligger så trångt och ombonad och det är ju det första man ska passa när det kommer till spädbarnsdöds säger dom ju.. Men dom är ju jätte populära och jag överdriver antagligen, och förmodligen jätte lämpliga när det kommer till att sova mellan oss, då det även är en liten storebror som ofta kommer och trängs, då ligger hon ju tryggt i denna. Marcus röstade för att vi skulle köpa ett iallafall och det kommer säkert komma till användning =) Om inte annat så är det ju lämpligt för henne att ligga i det i soffan eller så =)

Har ni haft ett nest och har ni varit nöjda? =)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannarunesdotter

  Jag funderar också på ett, men är inne på samma spår som du… behövs det verkligen? vart har du köpt ditt? Det var jääättefint! Kram!!

 2. annelie

  Jag sydde ett bsbynest till min dotter och har använt det sedan första dagen vi kom hem från bb. Hon ligger i det i soffan, sin säng och mellan oss. Hon är nu 2, 5mån och använder det fortfarande så enligt mig är det absolut en bra investering!

 3. Elli

  Oh ja det är de bästa! Till skillnad från vår stora tjej som krångla med sömnen (då hade vi inget nest, inte för jag tror det gör sånna mirakel men haha). Lilltjejen sov i nestet från dag ett och har sovit där sen dess. Hon sover super bra i det och sover där än (6mån) jätte bra att kunna flytta från soffan-spjälsängen-sängen. Jag sydde ett egen å satt kardborreband på ”korven” så jag kan öppna å amma när hon ligger kvar. Hoppas ni blir nöjda. Iaf den bästa saken vi haft!

 4. Sandra

  Gud så fint det va! Det är en jättebra investering enligt mig, Emilia trivs jättebra i sitt och har gjort det enda från början, när dom är nyfödda känner dom känslan av att ligga i mammans mage när dom ligger däri, tryggt och skönt 🙂

stats