Mandy – Mamma & änglamamma

2100 gram..

Idag var det återigen dags för ett litet ultraljud. Jag är lite besviken då det blev lite fel i bokningen så ultraljudet stod fortfarande som ett moderkaksultraljud och inte ett flödesultraljud. Det gjorde att barnmorskan inte hade tid att kolla allt utan kikade bara snabbt hur hon låg och att hjärtat slog. Hjärtat slog ju fint och hon är jätte livlig, men allt det där visste jag ju redan, även om det såklart var skönt att se =) Var även liten besviken på att det inte var min läkare som jag trodde, så det blev varken det tänkta pratet om förlossningen eller något men men.. Det lilla vi fick se idag såg jätte bra ut och hon väger nu 2100 gram, 6% + än vad som är ”tänkt” den här veckan, och det känns lite skönt eftersom hon kommer att komma ut lite tidigare än beräknat =)


Nu är min lilla nattad. Lätt som en plätt funkar det fortfarande nu när han sover mindre på dagen. Så skönt. Han är för go. Jag visade bebisbilden från idag och det första han frågade är varför hon har huvudet på sidan och fötter på andra sidan. Man har ju huvudet uppåt och fötterna neråt ju!! Mycket märkligt hihi =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. michaela ♥

    åh. jag förstår din besvikelse 🙁 jag hoppas du kan få en extra tid så de kikar ordentligt?

    kramar (nu har jag äntligen lagt till dig på bloglovin. jag ramlar in och ut här allt för ofta och vill förstås följa mer regelbundet!)

stats