Mandy – Mamma & änglamamma

Kommer bli galen..

Bilden som jag publicerade här på bloggen när vi varit på RUL och fått vetat att det bodde en lillebror i min mage.

Jag tror seriöst att jag kommer att bli knäpp. Vart jag är går eller tittar så ser jag barnvagnar eller bebisar. Bara jag loggar in på facebook så ser jag bebisar eller nyblivna gravida. Jag missunnar ingen, tvärtom. Jag glädjs med alla som får uppleva det underbara med att få barn, speciellt vänner och bekanta så ingen ska tro att det gör ont i mig på det viset när folk får sina bebisar eller blir gravida. Det är bara det att jag vill också! Jag har varit gravid och jag har ju fått min bebis, men jag fick inte behålla honom och därmed blir längtan efter bebis ännu större. Om längtan var stor under graviditeten så är det ju ingenting motför vad den är nu. Mina armar skriker efter att få bära och vagga mitt barn. Min kropp skriker efter Elliot. Vart jag än går  så har jag hela tiden känslan av att jag glömt något. Åker vi iväg med bilen så har vi glömt en bilstol, går vi på promenad så har vi glömt en vagn osv osv.

Saknaden gör mig galen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annelie

    Men lilla du, vad ledsen jag blir när du skriver så. Jag har inte hunnit läsa hela din blogg än men börjar förstå vad som hänt er
    Styrkekramar från en mormor
    Thibia.blogg.se

  2. Sandra

    Blir ledsen när jag läser det här… och tänker att det är helt normalt att du känner så, både fysiskt och psykiskt så var du/ni inställda på att bli fyra. Framförallt du som burit på honom så lång tid. Något saknas, Elliot saknas… Det är så hemsk att ni ska behöva genomlida det här.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni en dag får bli fem. När ni är redo för det och de bestämmer bara ni.

    Har du någon som varit med i ”liknande” situation att prata med? Jag tänkte att det kanske kunde kännas bra, om du nu vill prata med någon vill säga… Det vara bara en tanke.

    KRAM! <3

  3. Nikita - mamma till Albin&Meja

    Nu är inte det samma sak, men då vi hade fått missfall så var det sådär för mig, jag såg gravida överallt, alla blev gravida eller gick med barnvagnar och man såg bebisar, överallt.

    jag hoppas att ni blir gravida igen snabbt om ni nu vill det.

    stora kramar till dig.

  4. Natalie

    Hej, jag kan inte i min vildaste fantsi sätt mig in i hur du känner för jag har själv aldrig varit med om något så hemskt. Jag beklagar verkligen och vill ge er all lycka i framtiden. Ni verkar var en stark och fin familj ♥

    Kram

stats